DMWD Business Bootcamp

Fit personeel betekent een fit bedrijf.

Op locatie naar keuze

De combinatie van frisse lucht en gevarieerde interval oefeningen (kracht en conditietraining)
is de ideale work-out om je sterk en fit te voelen.

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body work-out is voor mannen en vrouwen en alle fitness niveaus.

De combinatie van frisse lucht en gevarieerde interval oefeningen (kracht en conditietraining) is de ideale work-out om je sterk en fit te voelen.

Waarom Business Bootcamp?

Sporten verbindt mensen. Je leert elkaar van een andere kant kennen dan alleen de zakelijke kant. Je bent van gelijke orde en je staat allemaal in je sportkleding. Er is tijd voor ontspanning en gezelligheid. Niet dat het niet gezellig kan zijn op het werk, maar het is toch anders vind je ook niet?

Ik vind het ontzettend belangrijk dat iedereen op z’n fitst is, omdat je dan het maximale uit je dag en ook uit je werk kunt halen, zonder dat je ’s avonds uitgeblust op de bank ploft en amper puf hebt om een gezonde maaltijd voor jezelf te koken.

Fit personeel betekent een fit bedrijf.

Mijn streven is ervoor te zorgen dat jij en het collega’s zo min mogelijk fysieke klachten, zoals onderrug-, nek- en schouderklachten, ondervinden door middel van kracht en conditietraining in de frisse lucht.

Locatie & Tijd

Ik weet dat je het druk hebt op kantoor en er veel werk is. Daarom kom ik op locatie naar keuze. Dit betekent dat je dichtbij kantoor kunt sporten, zodat je na het trainen op tijd weer achter je bureau kunt plaatsnemen.

Tijden van de trainingen zijn ook te bespreken.

Tarieven

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie maak ik daar graag een pakket op maat voor. Natuurlijk is het mogelijk om een proefsessie te boeken om te kijken of dit het is wat jullie zoeken. Een proefsessie is al vanaf €49,- excl.*

 

Alex – Weborganiser:

Een aantal jaar geeft Dominique ons bedrijf tweemaal in de week Bootcamp training. We doen dit met het hele team onder werktijd in natuurgebied Spaarnwoude. Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat onze werknemers voldoende beweging krijgen en voor ons is sporten in de buitenlucht met Dominique een perfecte afsluiting van de werkdag. Daarnaast ervaren wij dat dit soort teamactiviteiten goed zijn voor de onderlinge samenwerking en leren wij elkaar op een andere manier kennen.

 

De trainingen van Do zijn uitdagend, voor ieder niveau toegankelijk, elke week weer anders en ook ontzettend gezellig. Met plezier sporten is bij Dominique zeker een garantie!

*excl. btw, reis- & parkeerkosten

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerst meer weten?

Heb je vragen of wil je eerst meer weten?
Neem gerust contact met me op.

Scroll naar boven