Locaties

Train waar jij wil

Train in de buitenlucht, op het werk, in de sportschool of thuis.
Wij kunnen elke plek omtoveren tot een ideale train-omgeving.


gratis intake

Waarom buiten trainen?

 

Je bespaart geld.

Geen kosten van een sportschool abonnement, alleen een paar goede schoenen en lekker zittende sportkleding.

 

Je voelt je gelukkiger na een training.

Zeg nou zelf, je hebt toch liever frisse buitenlucht dan gerecyclede O2 die door de sportschool wordt gepompt? Tevens kan het ademen van buitenlucht zorgen voor een euforisch gevoel met dank aan de feel-good hormoon endorfine die vrijkomt in je lichaam.

 

Je mijdt bacteriën.

Sportscholen zijn een broedplaats voor bacteriën, ondanks dat jij misschien wel netjes jij wél zweetplekken weg haalt van de apparaten.

 

Je kan helderder denken

Onderzoek naar de relatie tussen de mentale gezondheid van mensen en indoor/outdoor trainen, heeft uitgewezen dat sporten in de buitenlucht het concentratievermogen kan verbeteren en voor een heldere mindset zorgt. Volgens Jo Barton, de auteur van het onderzoek, komt het door de verbondenheid met de natuur. Je gevoel van welzijn stijgt hierdoor en toekomstige stress wordt juist vermeden.
Hier de link naar het onderzoek

 

Je kan sporten wanneer je wilt.

De outdoor-gym is altijd open. Altijd! Geen groepslesrooster, geen wachtrij voor de loopband of crosstrainer en geen doelloze rondjes door de zaal omdat de gewichten die je op het oog had altijd voor je neus worden weggekaapt. Je vetert je kicks onder je voeten, stapt de drempel over en GO!