Geen tijd? 

Dan kom ik toch gewoon aan huis!

Personal Training

aan huis of op locatie

Geen zin of geen tijd om naar een sportschool te gaan? 
Daarom trainen wij bij jou thuis, lekker buiten of op een locatie waar jij graag wilt sporten.

Zoals je misschien eerder hebt gelezen, ben ik een ‘gewone’ vrouw met
een ‘gewoon’ mooi leven en een ‘gewone’ gezondheid.

Tijdens ons intakegesprek vind ik het belangrijk dat je weet wie ik écht ben en dat je je op je gemak voelt bij het gesprek. Ik wil je laten zien dat je niet aan een bepaald ideaalbeeld hoeft te voldoen om je goed en fit te voelen. Zo probeer ik hiermee de stress die erbij komt kijken wanneer het aankomt op leefstijlverandering, want dat is het uiteindelijk, zo laag mogelijk te houden. Het is überhaupt al spannend dat je stap wilt nemen om je leefstijl te veranderen, dus laten we het niet nog spannender maken.

Hoe werkt het?

We beginnen met een intakegesprek

Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Voor jouw gemak kom ik bij jou langs of op een locatie waar jij wilt afspreken. Telefonisch is eventueel ook een optie.

Ik wil je graag tijdens ons gesprek beter leren kennen en begrijpen waar jij hulp bij nodig hebt, zodat ik een op maat gemaakt traject voor je kan opstellen.

Een traject bestaat uit een aantal weken/maanden, waarin we minimaal 2 keer per week samen trainen.

2 keer per week trainen klinkt misschien veel voor je, zeker omdat ik weet dat je het druk hebt met je werk, het gezin, oftewel het leven.

Daarom trainen wij bij jou thuis, lekker buiten of op een locatie waar jij graag wilt sporten.

Ik raad je aan om de omgeving zoveel mogelijk in te richten dat je in dat uur dat we samen trainen je volledig kan focussen op het sporten, een uur niet hoeft na te denken en echt even me-time hebt. Zo min mogelijk afleiding. Jij bent op dat moment mijn prioriteit nummer 1 en zie jezelf ook zo. Zo kunnen we samen maximaal resultaat bereiken.

Na een aantal weken merk je al dat je je energieker en fitter gaat voelen. Dat het twee keer in de week sporten geen tijd in beslag neemt, maar juist meer tijd oplevert door die energie die je ervoor terugkrijgt. Je bent op de goede weg!

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij tijdens iedere trainingssessie lekker ontspannen voelt of gaat voelen na een lange werkdag. Een uur voor jezelf, waarin ik je de zorg uit handen neem en jij niet hoeft na te denken, maar waarin je wel fitter wordt.

Samen met mijn sportattributen kom ik bij jou thuis of op de afgesproken locatie. Jij hoeft alleen te zorgen voor geschikte sportschoenen, sportkleding en een flesje water.

Do More With Do thuisprogramma's

DMWD 12 weken | 1 x per week

(€90,- per sessie)

  • In 12 weken naar een fitter en energieker lichaam
  • Voor degenen die een sportroutine heeft, maar alleen dat extra zetje in de rug nodig wilt om je resultaten te verbeteren
  • 1 keer per week

DMWD 12 weken | 2 x per week

(€87,- per sessie)

  • De snelste manier om een fitter leven op te bouwen
  • Maak voor altijd een einde aan slechte gewoontes
  • 2 keer per week

DMWD 24 weken | 2 x per week

(€85,- per sessie)

  • Alleen voor degenen die echt willen veranderen naar de beste versie van zichzelf.
  • Van ‘uitgeblust op de bank’ naar fit en energiek
  • De succesformule van een work-life-balance.
  • Minimaal 2 keer per week

Vraag eerst een intakegesprek aan

Heb je vragen of wil je eerst meer weten?
Neem gerust contact met me op of vraag een gratis, geheel vrijblijvend, intake gesprek aan

Scroll naar boven