Wat anderen vinden

Lees hier ervaringen van anderen

Testimonials

“Dominique weet precies wat je lichaam nodig heeft en daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Ze verrast me altijd met haar workouts en laat me telkens een klein beetje mijn grenzen verleggen waardoor het elke keer weer leuker en uitdagender wordt.”

4.5/5

- Stine Ravn -

“Dominique is professioneel, gemotiveerd en geeft echt 100% tijdens haar sessies. Zeer aanbevolen, zelfs als je een beginner bent en bang voor pijn. Met Dominiques hulp bereik je al je doelen.

4.5/5

- Alice Burke -

” Toen ik uitlegde wat ik wilde bereiken, maar ook wat mijn beperkingen zijn liet Dominique haar sessies daar naadloos op aansluiten. Ze is oplettend, kan heel goed luisteren en is altijd vrolijk en positief. Haar aanpak is zacht, maar stevig. Het is haar kracht om elke workout haalbaar en leuk te maken.”

5/5

- Gayle Johnston –

“Dominique geeft nuttige informatie over voeding en aanvullende oefeningen om thuis te doen. Ik kan haar echt iedereen aanraden!

5/5

- Merel Sibbes –

“Professioneel, open en motiverend zijn de eerste woorden die bij me op komen als ik aan Dominique denk. Ik ben haar oprecht dankbaar voor onze sessies, maar vooral dat ik dankzij haar weer met zelfvertrouwen naar mijn lichaam kijk.”    

5/5

- Judith van Beek –

As a personal trainer Dominique prepares very well. With a piece of paper in her hand she wrote during my intake my specific needs to work on and she promised me the next week to come up with exercises. Cheerfully we have started to do the list, and with patience and humor we rolled through the session. At the end of the lesson she wrote down the exercises for me and she gave for the next week some new tasks. Her work is enjoyable. She looks well how the exercises will be done, and if something does not go well she alternatives on hand that the quality is maintained. She has a good eye for detail and gives advice attitude that extend beyond the gym.”

5/5

- Han Blom –

“Ja! Ik ga trouwen!!! Oeps…. ik ga trouwen…. maar dat betekent dat ik in een jurk moet…. AHHHHHH! Nadat de eerste emoties waren gezakt kwam ik tot de conclusie: Ik moest er toch aan geloven: naar de sportschool. Maar hoe pak ik dat aan? Wat moet ik dan doen? Zin in blessures had ik niet en een stok achter de deur zou ook wel fijn zijn. Gelukkig kwam de oplossing al snel uit zichzelf voorbij. 

Tijdens de inschrijving bij de sportschool bleek dat ze PT beschikbaar hadden. Dat leek me wel wat. Zo gezegd, zo gedaan en voor ik het wist had ik de eerste les met Do te pakken. En ik heb nooit meer terug gekeken. De trainingen waren afwisselend, motiverend, makkelijk zelf toe te passen en Do is een super lieve, enthousiaste meid. Dat was mijn stok achter de deur. Naast de trainingen met Do ging ik nu zelfs uit mezelf vrijwillig naar de sportschool. Ik begon resultaat te zien, het krachthok werd bekend terrein en ik verlegde lichamelijke grenzen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Do luisterde naar al mijn verhalen, begreep mijn lifestyle (die iets anders dan gemiddeld is) en speelt hierop in. Met als resultaat dat ik op mijn trouwdag super lekker in mijn vel zat. Dank je wel Do!”

5/5

- Yvonne O'Toole - Nooy –

“Mijn sessies met Dominique zijn levens veranderend geweest omdat ze me hielp meer vertrouwen in mijn eigen capaciteiten te krijgen. Het brede scala aan trainingstechnieken en oefeningen houden de sessies interessant en letterlijk iedere keer voel ik me na afloop sterk en in mijn kracht!”

5/5

- Rebecca Campbell - Oostendorp –

Ik bewonder in jou de wijze waarop je mensen kunt motiveren. Ik denk dat jij hiertoe op verschillende manieren in staat bent (als in: aanjagen, samen een einddoel bedenken (en hierbij subdoelen stellen), luisterend oor bieden).

Bij een personal trainer had ik verwacht dat ik binnen een uur spijt zou krijgen van mijn keuze omdat ik met een overdreven “fitgirl” te maken zou hebben. Een “fitgirl” bleek je absoluut, maar dan niet de overdreven versie, maar de gezonde en leuke versie. Ik bewonder dat aan je. Je bent in staat om mensen te laten zien dat gezond leven met een gezond voedingspatroon (waarbij je soms ook gewoon hamburgers kunt eten) je op allerlei gebieden veel sterker in het leven kunt laten staan (qua spieren en qua houding). Zoals je dat zelf ook doet, zonder te overdrijven.”

5/5

- Eva Bouwmans –

Beste Dominique,

Via deze weg wil ik jou bedanken voor de hulp en begeleiding die je mij gegeven hebt. Mede dankzij jou ben ik nu 36 kilo afgevallen! Nog veel belangrijker dan dat is, ik ben gezonder en sterker dan ooit. Weet ook zeker dat als ik zo doorga mijn doel van de Mont Ventoux beklimmen haalbaar is!

Nu sta je voor een mooie stap in je carrière, gister toen je aangaf mij op afstand te willen blijven helpen was ik erg verheugd! De manier hoe jij coacht en traint kunnen velen een voorbeeld aan nemen, het leuk houden van de oefeningen en afstemmen op wat iemand wil is echt een sterke kant van jou.”

5/5

- Dennis –

Wil jij ook fit worden?

Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we je doelen en mogelijkheden. 
De intake is geheel vrijblijvend…dus…

Scroll naar boven